Teak

TEAK 3D Massief Houten Wandbekleding type Teak( losse stukjes hout ) Geeft uw wanden een speciale 3D look met een zeer exclusieve uitstraling. Gemaakt van massief hout en afgewerkt met UV-uitgeharde hardwax zorgt deze wandbekleding voor een unieke sfeer in uw woon- of slaapkamer. Ook de badkamer behoort tot de mogelijkheden, doordat de houten wandpanelen zelfs toepasbaar zijn in vochtige ruimtes.

Het is ECHT HOUT van de beste kwaliteit, eenvoudig zelf aan te brengen en zeer aantrekkelijk geprijsd. Dit product bestaat uit kleine dunne stukjes hout, van 5x20 cm in verschillende diktes ( 2, 4 en 6 mm dikte ). De stukjes hout worden met de speciaal daarvoor aanbevolen lijmsoort verlijmd op de vlakke achtergrond. Een waterpas, en potlood, en zaaggereedschap is alles wat u nodig heeft.

Teakhout, een synoniem voor edel hout. Teak geldt als een van de waardevolste Aziatische houtsoorten en wordt duurzaam geproduceerd. Duidelijk gestructureerd en middelm tot goudbruin van kleur wordt teak veelzijdig gebruikt.

Kijk op www.panelwood.nl voor een montageinstructie

Specificaties

Naam Teak
Prijsaanduiding Vierkante meter
Afmeting 5x20 cm
Dikte 2,4, en 6 mm
Aantal stuks per doos 100 dat is 1 m2.

Eenvoudig online bestellen

Teak

Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies

Voorraad: Levertijd 2 weken

Prijs per m2
1 doos = 1 m2
€ 151,00