Wenge

Prijs per ㎡
1 doos = 1 ㎡
€ 102,00
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Levertijd 2 weken
Gegevens

WENGE 3D Massief Houten Wandbekleding type Wenge ( losse stukjes hout ) Geeft uw wanden een speciale 3D look met een zeer exclusieve uitstraling. Gemaakt van massief hout en afgewerkt met UV-uitgeharde hardwax zorgt deze wandbekleding voor een unieke sfeer in uw woon- of slaapkamer.

Ook de badkamer behoort tot de mogelijkheden, doordat de houten wandpanelen zelfs toepasbaar zijn in vochtige ruimtes. Het is ECHT HOUT van de beste kwaliteit, eenvoudig zelf aan te brengen en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Dit product bestaat uit kleine dunne stukjes hout, van 5x20 cm in verschillende diktes ( 2, 4 en 6 mm dikte ). De stukjes hout worden met de speciaal daarvoor aanbevolen lijmsoort verlijmd op de vlakke achtergrond. Een waterpas, en potlood, en zaaggereedschap is alles wat u nodig heeft. Kijk op www.panelwood.nl voor een montageinstructie.

De opvallende, donkere en contrastrijke houtsoort komt uit Afrika. Door de goede materiaaleigenschappen wordt wenge steeds vaker gebruikt. Perfect voor de moderne en trendy interieurs. 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 5x20 cm
Dikte 2,4, en 6 mm
Aantal stuks per doos 100 dat is 1 m2.