Klantenservice

Samples bestellen bij Steenstripwinkel.

(gratis) Samples ontvangt u binnen Nederland binnen enkele dagen. De (gratis) samples voor België worden éénmaal per week verzonden, en zijn er doorgaans binnen maximaal 10 dagen. Gratis is écht gratis, dus zónder verzendkosten !

Alle beschikbare samples treft u aan in het menu. Staat uw gewenste sample er niet bij ? Stuur ons een email. Van de meeste producten kunnen we u tóch aan een ( gratis of betaald ) sample helpen .

We maken onderscheid in gratis en betaalde samples. U kunt in principe één gratis sample bestellen, van één product. Daarnaast heeft u ook de keuze in betaalde samples.

Gratis samples, zijn kleine stukjes van een product, die toch groot genoeg zijn om een juiste indruk ervan te krijgen. Deze samples moeten als brief verzendbaar zijn. Dikkere soorten steenstrips bijvoorbeeld, kunnen niet door de brievenbus, en moeten als pakket verzonden worden. Aan deze samples zijn doorgaans kosten verbonden.

Bestellen bij Steenstripwinkel.

Een bestelling gedaan in Steenstripwinkel, wordt met zorg verpakt en verzonden. Zodra uw betaling ontvangen is, wordt uw bestelling behandeld. De meeste bestellingen worden door DHL thuisbezorgd, en kunt u volgen via een link die u per e-mail wordt verstrekt.

Bij het bestellen, verschijnen vlak voor het betalen, de totaalkosten in beeld. Als het systeem kan zien waar de bestelling heen moet, worden de verzendkosten ook automatisch voor u berekend, en getoond. Betaalt u direct bij het bestellen, dan wordt uw bestelling sneller verwerkt dan wanneer u ‘op factuur ’koopt en het bedrag later handmatig overschrijft.

Betalen via Multisafepay en Paypal bijvoorbeeld, geeft u bovendien extra zekerheid. Dat is wel zo veilig voor u en voor ons.

Na het bestellen en betalen, ontvangt u snel bericht omtrent de levering. De meeste producten zijn er binnen 1 á 2 werkdagen. De indicatieve levertijden staan bij de producten vermeld.

Service van Steenstripwinkel.

Heeft u vragen, of opmerkingen over de webshop, de producten of het bestelproces ? Stuur ons een bericht of bel ons. We kunnen u snel aan de antwoorden helpen.