Vlaanderen (SALE)

Steenstrip, gebaseerd op oude steen.

Kwaliteitsproduct met de uitstraling van een échte oude steen. Een steenstrip voor vele toepassingen, met een constante kwaliteit. (geschikt ook voor projecten, winkel- of restaurantketens die om dezélfde kleur en kwaliteit vragen voor elk project). De industriële sfeer kunt u met deze steenstrips bereiken. Combinaties met beton en hout, of zwarte stalen kozijnen, maken het plaatje compleet. Voor in de woning, winkel, op de werkplek en zéker ook in de Horeca toepasbaar.

Productie en voordelen : Deze steenstrip wordt geproduceerd in een vorm, een mal. Het mengsel van cement, hechtmateriaal, pigmenten en steenachtig materiaal wordt in de mal gegoten . Bij een bepaalde temperatuur verhardt dit materiaal en kan daarna uit de mal genomen worden, en verpakt in kartonnen dozen. De voordelen ten opzichte van een uit echte oude steen gezaagde soort zijn:

* de zeer constante kwaliteit,

* de lagere prijs,

*de geringe dikte van 1,5 cm,

*een efficiëntere verpakking,

*de constante verkrijgbaarheid – ook in grotere aantallen-

* aanzienlijk minder breuk.

*binnen en buiten geschikt.

Plaatsing

Verschillen met échte oude steen zijn vrijwel niet waar te nemen. Er zijn ook hoekstukken verkrijgbaar. De steenstrips zijn gebaseerd op een echte van oude baksteen gezaagde soort, en ook het kleine verschil in maatvoeringen hoort daar helemaal bij. We adviseren deze steenstrips in een wild verband te plaatsen. Het materiaal laat zich nét als echte steen goed zagen, en u kunt ook kleine stukjes tussendoor plaatsen. Hiervoor zaagt u de steenstrip, en met de slijptol vlakt u de zaagsnede en hoekjes af. Aanbevolen voegbreedte 1 tot maximaal 1,5 cm. Niet smaller, om maatverschil te kunnen opvangen. Bekijk ook de video over het zetten van steenstrips in deze webshop. Type Vlaanderen is een door ons zelf ontwikkelde soort, en exclusief verkrijgbaar in déze webshop. U treft dit kwaliteitsproduct ook nérgens anders voordeliger aan.

Specificaties

Naam Vlaanderen (SALE)
Prijsaanduiding Vierkante meter
Afmeting ca 26 x 6,5 cm
Dikte 1,5 cm
Aantal stuks per doos 50

Voordelige sample

Onze steenstrips moet u ervaren. Vraag een voordelig sample aan...

Voordelige sample bestellen

Eenvoudig online bestellen

Vlaanderen (SALE)

Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies

Voorraad: Op voorraad

Prijs per m2
1 doos = 1 m2

Normale prijs: € 64,95

Special Price € 59,95

Voordelige sample bestellen

Voordelige sample

Voordelige sample bestellen