• Eenvoudig Online bestellen
  • Voordelige Samples
  • Snelle levering
  • 076 521 38 60

Natuur & Kunststeen

Natuursteen steenstrips

Steenstripwinkel heeft dunne natuursteenstrips, van 5 tot 15mm en enkele dikkere soorten. De strips zijn gemaakt van ondermeer leisteen, kwartsiet, zandsteen, travertin of graniet. Elke steensoort is uniek in kleur en structuur. Kies de soort die het beste past in uw interieur.

Kenmerken

Trendia natuursteenstrips bieden variatie in het formaat steentjes dat in een steenpaneeltje gebruikt wordt. Met andere woorden, niet alle steentjes hebben dezelfde afmeting, maar er is variatie. Ook typisch is de Z-vorm van de strips. Door de Z-vorm passen de strips perfect in elkaar en zult u nooit vervelende naden zien lopen. Elk paneel bestaat uit twee formaten steentjes : vier reepjes steen, die tweeëneenhalf, en drieëneenhalf centimeter hoog zijn.

Toepassing

De natuursteenstrips zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Hoekstukken zijn bij deze strips overbodig. Doordat de natuursteenstrip is doorgekleurd kunt u met een beetje impregneer of was het snijvlak bedekken, hierdoor is de kleur van het snijvlak in een handomdraai dezelfde kleur als uw strip. De strips worden op de uitwendige hoek 'koud' tegen elkaar geplaatst. Dit wil zeggen dat de strips zonder ruimte ertussen tegen elkaar geplaatst worden.