Anthracite

Kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 0.65 ㎡
€ 67,95
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 63,21
Gegevens

Type Anthracite straalt pracht uit door zijn eenvoud. Met dit type krijgt jouw project de perfecte uitstraling.

Geïnspireerd door oude sloopstenen, is type Anthracite vervaardigd met hoogwaardige materialen om een kunststeen van topkwaliteit te produceren. Dit ijzersterke eindproduct is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het composietmateriaal, vermengd met steenkorrels en pigmenten, wordt gegoten in mallen en na uitharding verkrijgt het dezelfde eigenschappen als natuursteen. Het biedt vele voordelen en kan op dezelfde manier worden verwerkt als echte steen.

Duurzame productie.

In tegenstelling tot echte bakstenen, vereist de productie van type Anthracite geen bakproces, waardoor er geen gas of elektriciteit wordt verspild. Het is een eigentijdse keuze die past bij een milieuvriendelijkere manier van het produceren van duurzame goederen.

De voordelen zijn talrijk: minder breuk, maatvastheid, kleurvastheid en constante kwaliteit.

Het uiterlijk van type Anthracite is gebaseerd op oude sloopstenen en vertoont alle kenmerken van authentieke oude steen. Dit type kan volledig naar eigen inzicht worden verwerkt, bijvoorbeeld in halfsteensverband of een ander patroon.

We adviseren een voegbreedte van 1 tot 1,5 cm. Met één doos kun je 0,65 m² bedekken, inclusief de voegen (de nettocapaciteit van de doos is 0,54 m²).

Uiteraard zijn hoekstukken van type Anthracite ook verkrijgbaar.

De kleur van de voeg bepaalt mede het uiterlijk van jouw wand. Zie voorbeelden. Type Anthracite wordt vaak gevoegd met grijze (938) of lichtbeige (935) voegspecie. Wit (905) kan ook worden toegepast voor een sterk contrast.

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting ca. 28,5x5,5cm
Dikte 15-20mm
Aantal stuks per doos 34