Bruxelles

Steenstrips, echte steen.

Gezaagd van echte oude, gebruikte baksteen. Antieke uitstraling.Geelachtig gemeleerd, met soms cement-achtige' wolken en gebruikssporen.Deze steen zit barstensvol karakter, en geeft uw wand een bijzondere en nostalgische en unieke uitstraling. Zie voorbeeldfoto's.

Ook in de Horeca en in winkels wordt deze steenstrip veel gebruikt.                                                                              

Wild verband.                                                           

Het zetten van deze oude steen, met de grillige formaten, vraagt wel wat handigheid. Niet alle stenen hebben precies dezelfde maatvoering. Maakt u de voegen niet té smal, om het verschil in maatvoering op te kunnen vangen.

In uw levering, is ook breuk aanwezig. Dat hoort bij deze soort.Start elke rij met een andere maat en gebruik daarbij de gebroken steenstrips, zo beperkt u breuk en zaagverlies. Gebruik ook gebroken steenstrips tussendoor om het oud-effect te versterken. Plaats de steenstrips in zogenaamd 'wild verband'.

Op de foto's ziet u de resultaten zowel met witte voegspecie als met grijze voegspecie. Deze voegspecie kunt u meteen bestellen. Het is een idee om de voeg ietwat dieper te vullen, zodat de steen er visueel wat meer 'uit' komt.

De steenstrips worden in piepschuim dozen geleverd en zijn vers gezaagd en vochtig. Na droging hebben ze de originele kleur. XL supersterke lijm wordt aangeraden bij deze steenstrips, vanwege het gewicht en de vochtigheid. Elke zending kan qua kleur lichtelijk afwijken. Het is een product afkomstig van sloop.

Toepassing : Binnen en buiten.

Specificaties

Naam Bruxelles
Prijsaanduiding Vierkante meter
Afmeting 23 tot 26 cm lang ca.7 cm hoog
Dikte 2 cm
Aantal stuks per doos ca 28 stuks komt op ca. 0,5 m2

Voordelige sample

Onze steenstrips moet u ervaren. Vraag een voordelig sample aan...

Voordelige sample bestellen

Eenvoudig online bestellen

Bruxelles

Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies

Voorraad: Op voorraad

Prijs per m2
1 doos = 0.5 m2
€ 69,90
Voordelige sample bestellen

Voordelige sample

Voordelige sample bestellen